Definitii:

Vanzator: S.C GLASS TUNING S.R.L
Cumparator: persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o comanda
Utilizator: orice persoana inregistrata pe Site care prin finalizarea procesului de creare a Contului, accepta clauzele specificate in sectiunea Termeni si Conditii
Cont: sectiune formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator
Comanda: document electronic prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia de a achizitiona bunuri de pe site
Contract:  contractul la distanta incheiat intre vanzator – cumparator, fara prezenta fizica simultana a celor 21.

1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Imediat dupa finalizarea comenzii, clientul va primi pe adresa de e-mail furnizata ca data de contact o notificare prin care clientul este anuntat ca a fost plasata comanda si ulterior va fi sunat de un operator pentru a reconfirma comanda.
Contractul se considera incheiat la momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

2. PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza direct telefonic sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site.
Preturile Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ T.V.A.
Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze informatiile necesare emiterii facturii.

3. COMANDA

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete, precum si ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari adresate Cumparatorului trimise prin intermediul email-ului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
Cumparatorul are dreptul sa returneze produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice fara sa dea detalii privind decizia sa. El va suporta doar costurile de transport. Returnarea produselor se va face prin curier.
Se pot returna doar produse care nu prezinta urme de deterioarare (indoite, mototolite, zgariate, murdarite)

4. CONFIDENTIALITATE

Informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale, conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare.
Prin crearea si utilizarea Contului, Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (adresa de e-mail si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Prin crearea Contului utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului

5. LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier sau Nemo Curier
Termenul de livrare a comenzilor este de 1-3 zile. In cazul in care din motive ce nu tin de Vanzator, firma de curierat depaseste termenul de livrare, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru acest lucru.
Costuri de livrare
Livrarea comenzilor poate fi:
– gratuita pentru comenzi ce depasesc 300 de lei
– 23 de lei ( cu T.V.A. inclus ) pentru comenzi sub 300lei

6. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.
Inainte de folosire trebuiesc citite cu atentie instructiunile de montaj si intretinere.
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru montaj necorespunzator sau de intretinere defectuoasa a produselor comercializate.
Autocolantul se depoziteaza in pozitie verticala, pentru a se evita turtirea rolei si deformarea. Temperatura de depozitare trebuie in spatii incalzite cu temperatura intre 15-25 grade Celsius si fara umiditate. Autocolantele comandate din role sau loturi diferite, pot avea diferenta de nuanta. Temperatura in timpul aplicarii autocolantului  trebuie sa fie de minim 15 grade Celsius. Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie bine curatata si degresata inainte de aplicare. Se recomanda utilizarea unor raclete cu pasla sau aplicarea unei lavete peste cardul din plastic.
Nu se folosesc raclete sau carduri din plastic abrazive sau cu muchii ascutite. Autocolantul are un adeziv semipermanent. Acesta se poate indeparta. Atocolantul nu afecteaza suprafetele, dar raman urme de adeziv. Acestea se inlatura folosind produse de curatare pe baza de solventi organici (alcool, acetona).
Dupa aplicarea autocolantului, masina nu trebuie sa fie spalata timp de 2 zile. In acest interval de timp, adezivul ajunge la rezistenta maxima. Pentru curatarea suprafetelor pe care a fost aplicat autocolantul nu trebuie folosite substante sau obiecte abrazive.

7. RECLAMATII

Inainte de montaj produsele trebuie verificate pentru eventuale defecte. Se recomanda citirea instructiunilor de montaj care se gasesc atasate facturii.
In cazul in care se constata defecte de fabricatie, produsele se pot returna. Produsele cu defecte se pot inlocui fara costuri suplimentare din partea clientului sau se pot returna sumele incasate. Reclamatiile ulterioare montajului nu sunt luate in considerare.

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a caror preveder devin aplicabile incepand cu data 25 mai 2018, S.C. GLASS TUNING SRL in calitate de Operator are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este transmiterea de informatii cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, informatii suplimentare privind produsele si serviciile noastre, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la produsele si serviciile achizitionate.

Sunteti obligat sa furnizati datele solicitate in formularul de creare cont si de comanda, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate la adresa indicata de dumneavoastra, pentru a putea intocmi factura, pentru a putea urmari stadiul livrarii. Refuzul dvs. de a ne transmite aceste informatii ne pune in imposibilitatea de a va putea livra produsul dorit. Tipuri de informatii colectate: numele dumneavoastra, adresa postala, adresa de e-mail, numarul de telefon.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont și de Comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

  • DREPTUL LA INFORMARE cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale
  • DREPTUL DE ACCES la datele dumneavoastra cu caracter personal
  • DREPTUL DE INTERVENTIE asupra datelor dumneavoastra
  • DREPTUL DE A VA OPUNE prelucrarii datelor dumneavoastra
  • DREPTUL DE A ACTUALIZA sau de a sterge datele oricand, in mod gratuit si fara justificare
    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat
  • DREPTUL DE A FI UITAT – puteti cere stergerea datelor personale daca acestea au fost prelucrate ilegal, fara consimtamantul dumneavoastra sau daca datele nu mai sunt necesare scopului in care au fost prelucrate initial.
  • DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR – ofera posibilitatea ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dumneavoastra sa fie transmise unui alt operator sau de a primi datele personale care va privesc si pe care ni le-ati furnizat.
Ce informatii furnizam catre Companii Terte

Vanzatorul poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii curierat se transmit numele si adresa dumneavoastra, numarul de telefon; furnizorilor de servicii de facturare in cloud prin completarea facturilor li se transmit doar numele si adresa dumneavoastra.

Alte informatii utile privind Confidentialitatea dumneavoastra

Site-ul nostru nu este destinat copiilor. Minorii cu varsta sub 18 ani nu au dreptul sa efectueze cumparaturi in cadrul site-ului nostru. Daca, in ciuda acestor interdictii, copii dumneavostra dezvaluie informatii despre ei insisi vom sterge imediat aceste informatii.

Retinerea datelor – perioada de timp pentru care pastram informatiile nu este mai mare decat este necesar pentru a indeplini o nevoie legitima de afaceri.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate și catre Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Pentru orice informatii sau reclamatii privind Politica noastra de Confidentialitate va rugam sa ne contactati la adresa glasstuning@yahoo.com.

Daca aveti o reclamatie referitoare la confidentialitate nerezolvata sau pe care am rezolvat-o nesatisfacator va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal – A.N.S.P.D.C.P , http://www.dataprotection.ro.

9. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti sau Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.